31.8.2018 18:36
Rovaniemen Taitoluistelijat ry

Seuratiedote 1 kausi 18-19

Hei luisteluperheet!

Iloinen tiedotusasia heti alkuun, jos tieto ei kaikkia ole vielä saavuttanut. Hakemuksemme perusteella meille on myönnetty seuratuki Taitoluistelukoulukoordinaattorin palkkaamiseen. Tämä osa-aikainen työ oli toukokuun lopulla haussa seuramme nettisivuilla ja STLL:n Pohjoisen alueen taitoluisteluseurat – facebooksivuilla. Tehtävään hakeneet haastateltiin ja valituksi tuli Elina Niskajärvi. Elinan määräaikainen työ on alkanut 1.8.2018 ja hänen tehtäviin kuuluu taitoluistelukoulun johtaminen (mm. jäsenhallinta ja rekrytointi, tapahtumaorganisointi, seuran ja lajin markkinointi sekä valmennustoiminta) sekä muut sovitut tehtävät seurassamme yhdessä johtokunnan ja muiden seuratoimijoiden kanssa. Elinan palkkaaminen on erittäin tervetullut asia seurassamme, kun aiemmin kaikki vastaavat tehtävät on hoidettu pääosin talkoovoimin johtokuntavetoisesti. Taitoluistelukoordinaattorin avulla seurallamme on aito mahdollisuus panostaa uusien luistelijoiden rekrytointiin ja näin kasvattaa seuramme luistelijamäärää. Hieno homma!

Toinen iso ja kaikkia koskeva uudistus on sähköinen jäsenpalvelu MyClub jota seuramme on siirtynyt käyttämään. Asiasta on tiedotettu sähköpostitse jo aiemmin elokuussa ja jokaisen seuramme luistelijan on rekisteröidyttävä palvelun käyttäjäksi. Mikäli et vielä ole liittynyt MyClubiin, teethän sen pikaisesti. MyClubin kautta tulemme jatkossa hoitamaan mm laskutuksen ja viestinnän.

Syksyllä pieniä haasteita jääharjoitteluun tuo marraskuun alussa pidettävät kelkkamessut, jolloin jäähallit ovat messukäytössä. Pyrimme pitämään messujen vaikutuksen harjoitusmääriin mahdollisimman pienenä hakemalla kyseiselle ajankohdalle korvaavia vuoroja ja tehopäiviä. Ryhmien valmentajat infoavat tarkemmin omia ryhmiään mahdollisista vuoromuutoksista. Jäämuutokset on huomioitu kausimaksuissa.

Joulunäytöksestä; Olemme päättäneet kokeilla arki-illan sijaan viikonloppua joulunäytöksen ajankohdaksi ja kisahalli on varattu näytöstä varten su 16.12. klo 17-19. Merkitkää päivä jo kalentereihin.

Alkaneella kaudella järjestämme yhdet kilpailut. Kilpailujen järjestämiseen tarvitsemme jälleen runsaasti talkoolaisia joten merkatkaahan kalenteriin! Santasport Cup 2019 IC- kilpailu luistellaan LappiAreenalla 22.-24.2.2019.

Haluamme myös muistuttaa tutusta jutusta. Pidetään entiseen malliin hallilla paikat kunnossa, kun siellä paljon aikaa vietämme. Luistelijoiden varustekopin seinälle on ilmestynyt tällekin kaudelle siivouksen vastuukuukaudet eri ryhmille. Jokainen toki huolehtii omista roskistaan ja tavaroistaan – ja pidetään kaikki tavarat hyllyillä.

Vanhempaintyöryhmä jatkaa tälläkin kaudella ja sen toimintaan olette kaikki tervetulleita. Tuttuun tapaan jokaisesta joukkueesta ja ryhmästä tulee olla edustus vanhempaintyöryhmässä, jotta homma toimii meidän kaikkien eduksi.

Eikä tätäkään kannata jättää lukematta. Olettehan kaikki Arinan kortin haltijat käyneet liittymässä RoiTan kannustajaksi? Viime vuonna ansaitulla kannustajat-tuella saimme muun muassa koulutettua useita uusia yksin- ja muodostelmaluistelun valmentajia ja ohjaajia. Tuki on seurallemme erittäin merkittävä, joten ethän jätä kannustamatta.

Toivotamme kaikille luisteluperheille mukavaa kauden alkua ja iloista mieltä yhteisen harrastuksemme parissa!

Syysterveisin, Roitan johtokunta