22.11.2018 21:05
Rovaniemen Taitoluistelijat ry

Roita seuratiedote 2 / 2018-2019

Rovaniemen Taitoluistelijat, seuratiedote 2/2018-2019

Hei Luisteluperheet!

Tiedoksi, että johtokunnan kesken on tehty pieniä muutoksia vastuualueissa. RoiTan uusi sihteeri on johtokunnan jäsen Antti Hietakangas ja Antti siirtyy käyttämään tuttua osoitetta sihteeri.roita@gmail.com.
Johtokunnan jäsen Outi Tieranta jatkaa rahastonhoitajana ja jatkossa Outin osoite on rahastonhoitaja.roita@gmail.com.

MyClub-jäsenhallinta järjestelmän vastuuhenkilöt ovat varapuheenjohtaja Mika Karusaari varapuheenjohtaja.roita@gmail.com ja johtokunnan jäsen Pekka Leppälä webmaster.roita@gmail.com. Olettehan ensisijaisesti yhteydessä heihin mikäli on MyClubiin liittyviä kysymyksiä.

Kaudelle 2018-19 olemme johtokunnassa tehneet päätöksen, että seura maksaa valmentajille ohjaajakorvauksen lisäksi myös valmentajien päivärahat kilpailumatkoilla. Aiemmin nämä päivärahat ovat tulleet luistelijoiden maksettavaksi kisan jälkeen laskutetuissa tuomari- ja kisakuluissa. Päätöksen on tarkoitus osaltaan pienentää luistelijoiden kilpailumaksuja.

Muistattehan, että joulunäytöksemme luistellaan sunnuntaina 16.12. klo 17-19. Toivomme, että kaikki perheet saapuvat katsomoon sankoin joukoin nauttimaan näytöksestä. Napatkaa myös sukulaiset ja ystävät mukaan!

Tällä kaudella järjestämme vain yhdet kilpailut. Kilpailujen järjestämiseen tarvitsemme jälleen runsaasti talkoolaisia. Santasport Cup 2019 IC- kilpailu luistellaan LappiAreenalla 22.-24.2.2019. Kilpailunjohtajana toimii Laura Lauri tiedottaja.roita@gmail.com ja myöhemmin talvella laitamme talkookutsua jakoon teille kaikille.

Olettehan kaikki Arinan kortin haltijat käyneet liittymässä RoiTan kannustajaksi? Viime vuonna ansaitulla kannustajat-tuella saimme muun muassa koulutettua useita uusia yksin- ja muodostelmaluistelun valmentajia ja ohjaajia. Tuki on seurallemme erittäin merkittävä, joten ethän jätä kannustamatta. Liittyminen ei vähennä omia henkilökohtaisia bonuksia. Helpoin tapa liittyä kannustajaksi on täyttää lomake hallilla, valmentajat neuvovat mistä lomakkeita löytyy!

Toivotamme kaikille mukavaa joulun odotusta!

Terveisin, Johtokunta Rovaniemen Taitoluistelijat